Вече се опасявам да излизам да говоря, защото в събота д-р

...
Вече се опасявам да излизам да говоря, защото в събота д-р
Коментари Харесай

Шефът на сдружението на общинските болници д-р Неделчо Тотев вече се опасява да говори пред медиите

" Вече се притеснявам да излизам да приказвам, защото в събота доктор (Иван) Кокалов от Надзорния съвет на НЗОК небрежно закри моята болница и още няколко други общински и регионални, тъй като сме инакомислещи ".

Това съобщи пред БНР д-р Неделчо Тотев, ръководител на Националното съдружие на общинските лечебни заведения и шеф на болничното заведение в Чирпан.

" Д-р Кокалов ми сподели, че моята болница щяла да стане медицински център, тъй като работим неспособно и не можем да отговорим на това изискване, което той бил сложил там. Той не ме заплаши мен персонално. Това го сподели след едно мое изявление ", сподели доктор Тотев.

Той не е имал право на отговор, в което да посочи, че изнесените от него данни повече от месец във всички предходни преговорни сметки, са данни на общинските болници, а не лично на моята болница. 

" Това, което ние споделяме, е, че самият план е съвършен. Фактът, че има такова нарастване на клиничните пътеки няма по какъв начин да не бъде регистрирано от нас като една доста положителна крачка, само че това, което е заложено като изискване, с цел да се реализира този план, е неизпълнимо ", сподели ръководителят на Националното съдружие на общинските лечебни заведения и шеф на болничното заведение в Чирпан.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР